Drugslab afval gedumpt op parkeerplaats aan de Koedood

BARENDRECHT – [Foto’s] Op een parkeerterrein langs de Koedood is vanochtend (Donderdag 24 augustus 2017) gedumpt afval aangetroffen. De politie en brandweer kwamen ter plaatse en hebben de gedumpte materialen onderzocht.

De vaten bleken een zuur te hebben bevat, maar inmiddels leeg te zijn. Er was geen direct gevaar. Politie en brandweer gaan ervan uit dat het afval van een (chemisch) drugslab betreft.

Dumping

De dumping heeft vannacht (Donderdag 24 augustus 2017) plaatsgevonden volgens een medewerker van Staatsbosbeheer, het afval lag gisteren (Woensdag 23 augustus 2017) nog niet op de parkeerplaats. Het gaat om een grote gedumpte krat vol met o.a. pompen, slangen, gasflessen, jerrycans, een mixer, een grote houten ‘lepel’ en zakken grondstoffen.

Het incident is overgedragen aan Staatsbosbeheer, zij hebben een gespecialiseerd bedrijf ingeschakeld om het afval op te laten ruimen.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »