Traumahelikopter naar incident aan de Voordijk in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Vanmiddag (Donderdag 19 september 2013) om tien over half twee zijn politie, ambulance en de traumahelikopter met spoed naar een incident aan de Voordijk opgeroepen. De ambulance was binnen enkele minuten ter plaatse.

Op de plaats van het ongeval, op het terrein naast een woonhuis, is iemand behandeld door ambulancepersoneel. Op hetzelfde adres zit ook een bedrijf die autoservices verricht, het is niet bekend of het ongeval hier verband mee houd. De enkele minuten later gearriveerde traumahelikopter zette ondertussen de landing in naast de A29, ter hoogte van de kringloopwinkel. Twee verpleegkundigen uit de traumahelikopter zijn door de politie met spoed naar de plaats van het ongeval gebracht.

Om kwart over twee is de ambulance met een patiënt aan boord met spoed vertrokken naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. De traumahelikopter steeg een kwartier later op en is ook naar het Erasmus Medisch Centrum gevlogen. De arts van de helikopter moest worden opgehaald, omdat deze eerder was meegereden met de ambulance.

Een video van de traumahelikopter volgt later.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »