Politieauto

BARENDRECHT – Gisteravond (Maandag 10 juli 2017) heeft er een poging tot beroving plaatsgevonden in Park Buitenoord. Het incident vond omstreeks half elf ‘s avonds plaats. De politie vraagt eventuele getuigen om zich te melden bij de politie.

UPDATE (12 juli): De lokale politie heeft vanmiddag (Dinsdag 11 juli 2017) laten weten dat er door de daders is gedreigd en geweld is gebruikt. Wat ze precies wilden hebben van het slachtoffer is onbekend. De daders, 3 jongens van +/-20 jaar oud, zijn gevlucht in de richting van het centrum van Barendrecht.

Bent/kent u het slachtoffer van dit incident? BarendrechtNU komt graag met u in contact. BarendrechtNU heeft vandaag (Dinsdag 11 juli 2017) navraag gedaan over het incident bij de regionale politie, maar beantwoording werd geweigerd. De lokale politie was vandaag (Dinsdag 11 juli 2017) onbereikbaar.

Mobiele camera inzet

Losstaand van bovengenoemde incident gaat de gemeente Barendrecht de mobiele camera unit (MCU) weer inzetten. De camera zal voor een deel van de maand juli in Carnisselande worden geplaatst. “De MCU wordt geplaatst in het kader van overlast veroorzaakt door de jeugd“, aldus burgemeester van Belzen.

« | »