Traumahelikopter voor onwelwording naar IKEA Barendrecht (Hamburg)

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Vanmiddag (Woensdag 4 september 2013) om twee uur werden brandweer en ambulance met spoed opgeroepen voor een incident bij IKEA Barendrecht aan de Hamburg. Een ambulance ging met spoed naar de melding, de brandweer werd afgemeld.

Ter plaatse is er door de hulpdiensten besloten ook de traumahelikopter in te schakelen. Deze werd om kwart over twee opgeroepen. De hulp was nodig voor een vrouw die onwel was geworden. Het is niet bekend waar dit precies is gebeurd, maar de hulpdiensten waren druk bezig onder het parkeerdek van de IKEA.

De vrouw is met een spoedtransport in de ambulance afgevoerd naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Enige tijd later is de traumahelikopter ook weer vertrokken uit Barendrecht en heeft de trauma-arts opgehaald bij het ziekenhuis in Rotterdam.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »