Politieauto

BARENDRECHT – Gisteravond (Woensdag 3 mei 2017) rond 22:30 uur hebben bewoners uit (o.a.) de wijken Meerwede, Vrijenburg en de Akkers melding gemaakt van een achtervolging door de politie. In ieder geval vier politieauto’s reden met optische en geluidssignalen over de Carnisserbaan richting de wijk Vrijenburg.

Een bewoner uit de Akkers-wijk heeft gezien dat er bij het park ter hoogte van de Kouwenhoven-Akker een scooter was gedumpt. De politie is vervolgens nog tot in ieder geval half twaalf aanwezig geweest in de omliggende wijken, op zoek naar één of meer personen.

Bedreiging

Een woordvoerder van de politie kon vanmiddag (Donderdag 4 mei 2017) niet bevestigen dat er sprake is geweest van een achtervolging. De politie werd rond hetzelfde moment (22:20 uur) wel gealarmeerd voor een melding van een bedreiging. Volgens deze melding zou een persoon door een groepje jongeren zijn bedreigd, maar toen agenten kwamen was de groep al vertrokken. De bedreiging liep uiteindelijk met een sisser af, zo stelt de politie. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

« | »