Auto flink toegetakeld bij ongeval aan de Lorentzweg in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanmiddag (Zaterdag 10 augustus 2013) even na half vier zijn de politie en een ambulance opgeroepen voor een incident aan de Lorentzweg. De politie maakte bekend dat het ging om een aanrijding met letsel tussen twee auto’s.

Ter plaatse had er een aanrijding plaatsgevonden ter hoogte van de parkeerplaats van de Karwei en Makro. Eén van de betrokken auto’s heeft hierbij fikse schade opgelopen aan de voorkant. Een inzittende van deze auto is door het aanwezige ambulancepersoneel gecontroleerd in de ambulance, maar kon al snel weer ‘op eigen benen’ staan.. De andere auto had aanzienlijk minder schade, enkel wat schrammen en deukjes aan de voorzijde.

Het is niet bekend hoe het ongeval heeft plaatsgevonden, maar waarschijnlijk hebben de bestuurders elkaar over het hoofd gezien bij het in/uit rijden van de parkeerplaats. De politie heeft het ongeval afgehandeld en het wegdek schoongemaakt.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »