Geldtransport ramt busje op GROEN-Rotonde in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanochtend (Zaterdag 10 augustus 2013) rond kwart voor tien heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de GROEN-Rotonde. Deze rotonde verbindt de Kilweg, Portlandse Baan en Carnisser Baan met elkaar.

Ter plaatse bleek er sprake van een aanrijding tussen een geldauto en een busje op de afslag richting IKEA. De bestuurder van de geldauto heeft het busje in de zijkant geraakt bij het verlaten van de rotonde. Het busje heeft hierbij flinke schade opgelopen aan de zijdeur. De geldauto leek nagenoeg geen zichtbare schade te hebben opgelopen. De inzittende van beide auto’s zijn met de schrik vrijgekomen, een ambulance was niet nodig. Gezien de foto’s van een ooggetuige lijkt het erop dat de geldauto de afslag niet heeft genomen waar dit wel moest.

De politie heeft de auto’s na het ongeval naar een naastgelegen parkeerplaats begeleid om daar de schade af te handelen. Zowel het waardetransport als het busje konden een half uur later hun weg vervolgen.

Vorige maand vond er op dezelfde rotonde ook al een soortgelijke aanrijding plaats.
Fotograaf: Dick de Jong & Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »