Mishandeling in wasbox van tankstation bij GROEN-rotonde

BARENDRECHT – Gistermiddag (Woensdag 15 maart 2017) heeft er rond kwart voor drie een zware mishandeling plaatsgevonden bij het tankstation langs de GROEN-rotonde aan de Londen. Naar verluidt wilde de dader (28 jarige Barendrechter) per se in een bepaalde wasbox zijn auto schoonmaken, maar deze was al bezet. Twee andere boxen waren beschikbaar.

Na een woordenwisseling probeerde de dader de auto van de andere klant (59 jarige man uit Rhoon) te verplaatsen. Deze man kon dit voorkomen. De dader heeft hierop een waterspuit gepakt en de auto van klant natgespoten, die deze net stond af te drogen.

Mishandeling

De klant die zijn auto stond te wassen heeft de dader duidelijk gemaakt dat hij daarmee moest stoppen. De klant kreeg vervolgens een slag in het gezicht en liep meerdere botbreuken in het gezicht op. Hij ligt in het ziekenhuis.

De dader sloeg na de mishandeling op de vlucht, maar kon op basis van zijn kenteken ‘s avonds alsnog worden aangehouden in Ridderkerk. De politie heeft de zaak in onderzoek, de man zit op dit moment nog vast.

Getuigen

Diverse getuigen zijn door de politie gehoord, maar meer informatie is welkom. Was u getuige van het incident en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u andere informatie die van belang is voor het onderzoek? Maak dan gebruik van het tipformulier of bel 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Foto: @Bar_in_beeld

« | »