Politiehelikopter

BARENDRECHT – De politiehelikopter heeft vandaag (Donderdag 25 juli 2013) al twee inzetten boven Barendrecht gehad. De eerste keer dat Barendrechters de helikopter konden horen was rond vier uur vanmiddag. De politie was toen zowel vanuit de lucht als op de grond druk op zoek naar een vermist meisje. Kort na de grote zoekactie werd het meisje gevonden door agenten op de grond. De zoekactie vond plaats in de omgeving van het oude centrum en het NS station van Barendrecht.

Vanavond even na zeven uur vloog de helikopter weer boven Barendrecht. Ook nu weer hielp de helikopter bij een zoektocht. Een Burgernetactie voor deze vermissing werd om half zeven vanavond (Donderdag 25 juli 2013) gestart. De gezochte persoon is momenteel nog steeds vermist vanaf de Ariahof in Barendrecht. De politie heeft de volgende beschrijving gegeven van de vermiste vrouw:

  • Leeftijd 62 jaar
  • De vrouw heeft de ziekte van Alzheimer
  • De vrouw is inmiddels weer terecht — zie onderstaande update.

Heeft u tips, dan kunt u contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0800-0011.

Update 22:00

De 62 jarige vrouw die eerder vanavond (Donderdag 25 juli 2013) als vermist werd opgegeven is inmiddels weer terecht. De politie heeft laten weten dat de vrouw in goede gezondheid is aangetroffen.

 

« | »