Getuigenoproep: Fietser mishandeld aan de Portlandse Baan

BARENDRECHT – Gisteren (Maandag 13 februari 2017) heeft er rond tien voor negen ‘s ochtends een mishandeling plaatsgevonden aan de Portlandse Baan in Portland, Rhoon. Een automobilist blokkeerde met zijn voertuig het fietspad waar een man op zijn fiets reed: “Door de bestuurder vriendelijk te “bedanken” werd deze erg kwaad. De desbetreffende bestuurder is me daarop achtervolgd met de auto over het fietspad en heeft me paar keer afgesneden en uiteindelijk van de fiets geslagen.

Omstanders schoten het slachtoffer te hulp, maar nu is dit slachtoffer op zoek naar de behulpzame omstanders én de persoon die hem mishandelde. Het incident vond plaats ter hoogte van “De Beurs” in Portland. Eén of meer omstanders zouden foto’s hebben gemaakt van het voorval. De automobilist reed na zijn daad richting het Middeldijkerplein. Zijn identiteit is bekend en hij is inmiddels aangehouden, maar er is sprake van een gebrek aan bewijs, zo laat het slachtoffer weten.

Mishandeling

Het geschrokken slachtoffer: “Hij heeft me een paar keer geslagen en ook geprobeerd te wurgen. Gelukkig is door omstanders erger voorkomen. Ik hoop dat desbetreffende omstanders me willen helpen om deze meneer op te pakken. Gezien hij met hoge snelheid op het fietspad achter me aankwam kan dit voor een ieder een gevaar geweest zijn of mogelijk nog gaan worden in deze omgeving. Naast het opsporen van deze persoon hoop ik dat ik de mensen die mij geholpen hebben ook persoonlijk kan bedanken, zonder hun hulp weet ik niet hoe dit was afgelopen.

Getuigen die hebben geholpen, meer weten of foto/video materiaal hebben kunnen zich melden zodat het bewijsmateriaal bij het slachtoffer terecht kan komen.

« | »