Kop-staart aanrijding A29 veroorzaakt files in ochtendspits

BARENDRECHT – [Foto’s] Even voor half acht vanochtend (Dinsdag 7 februari 2017) heeft er een aanrijding met meerdere voertuigen plaatsgevonden op de A29 bij Barendrecht. Verkeer vanuit de Heinenoordtunnel en vanaf de Kilweg kwam door het ongeval ter hoogte van de IKEA in een file terecht.

Vlak na de oprit richting Rotterdam kwamen in ieder geval vier voertuigen met elkaar in botsing (kop-staart). Meerdere ambulances werden met spoed gealarmeerd.

Oprit

Politie en Rijkswaterstaat zijn ter plaatse gekomen om o.a. het verkeer te regelen. De rijstrook van de oprit richting Rotterdam werd afgesloten voor de afhandeling van het ongeval. Verkeer werd vervolgens langs het ongeval geleid. Een berger heeft de beschadigde voertuigen afgevoerd.

Tijdens de ochtendspits vonden er later nog twee ongevallen plaats op de A15 thv Smitshoek. Mede hierdoor (en andere ongevallen in de regio) loste de file vanochtend (Dinsdag 7 februari 2017) maar langzaam op.
Fotograaf: Ingezonden, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »