68-jarige vrouw zwaargewond bij aanrijding op 2e Barendrechtseweg

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Even na één uur vanmiddag (Vrijdag 20 januari 2017) zijn de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ernstig ongeval op de 2e Barendrechtseweg. Politie, ambulances, de brandweer en de traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse. De traumahelikopter landde op de parkeerplaats van de Bethelkerk.

Een 68-jarige vrouw uit Barendrecht kwam na een aanrijding met een auto bekneld te zitten onder een personenauto. Ze raakte hierbij ernstig gewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Over het hoofd gezien

Tegen 13.00 uur sloeg de bestuurster van een personenauto, een 59-jarige vrouw uit Barendrecht, af op de 2e Barendrechtseweg (thv de Meester Lohmanstraat) en zag daarbij een tegemoetkomende fietser over het hoofd. De fietser kwam door de aanrijding bekneld te zitten onder de auto. Brandweerlieden hebben haar bevrijd.

De 68-jarige Barendrechtse raakte zwaargewond aan haar onderlichaam en is met een spoedtransport overgebracht naar het ziekenhuis. De 2e Barendrechtseweg werd vanwege het ongeval volledig afgesloten voor autoverkeer. Vrijwilligers van Verkeersregelaars Barendrecht zorgden voor de afzetting en afhandeling van het verkeer.

De politie onderzoekt de exacte toedracht van de aanrijding.
Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »