Voetganger aangereden door auto op zebrapad Bachlaan

BARENDRECHT – [Foto’s] Om tien voor acht vanavond (Woensdag 18 januari 2017) heeft er een aanrijding plaatsgevonden aan de Bachlaan. Politie en ambulance werden gealarmeerd. Ter plaatse bleek een automobilist een voetganger te hebben aangereden op het zebrapad thv de Brahmsstraat. Omstanders/omwonenden hebben eerste hulp geboden.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel overeind geholpen en op de brancard gelegd. Het is onbekend of/wat voor letsel er is opgelopen.

Bachlaan

De Bachlaan, zowel de wijk in als uit, is korte tijd volledig afgesloten geweest vanwege de hulpverlening. Nadat twee politievoertuigen met spoed ter plaatse kwamen, hebben agenten het verkeer langs het ongeval geleid. Het betrokken voertuig heeft een deuk in de bumper overgehouden aan het ongeval.

Nadat de vrouw haar licht beschadigde auto opzij had gezet in een naastgelegen straat (om het verkeer door te laten stromen), hebben agenten een verklaring van haar opgenomen.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »