Voetganger geschept op zebrapad Portlandse Baan

BARENDRECHT – [Foto’s] De hulpdiensten werden vanmiddag (Woensdag 23 november 2016) iets na half zes gealarmeerd vanwege een ongeval aan de Portlandse Baan. Politie en ambulance zijn met spoed naar het incident gegaan. Ter hoogte van de kruising Portlandse Baan / Korte Koedoodsedijk bleek een automobilist een voetganger te hebben aangereden op het zebrapad.

De voorruit van de auto raakte beschadigd, het slachtoffer is na behandeling ter plaatse overgebracht naar het ziekenhuis. Ten tijde van de afhandeling van het incident werd verkeer vanuit Rhoon richting Barendrecht door de politie over het fietspad geleid.

Oversteekplaats

Uit reacties op de aanrijding blijkt dat meerdere automobilisten de betreffende oversteekplaats als gevaarlijk omschrijven. Het betreffende stuk weg wordt door meerdere mensen omschreven als een ‘rotpunt’ omdat het zicht op de weg niet voldoende zou zijn: automobilisten worden verblind door de lampen van tegenliggers en de oversteekplaats zelf wordt als niet goed genoeg verlicht ervaren.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »