Politieauto

BARENDRECHT – Een 17-jarige jongen is afgelopen vrijdagavond onder bedreiging van een mes beroofd van zijn telefoon in Barendrecht. Dit gebeurde bij het jeugdhonk in het Nieuwelandpark, het park bij de Strausslaan/Spinetstraat.

De politie is op zoek naar getuigen van deze beroving. De dader reed rond 22:40 weg op een zwarte scooter.

Mes tegen hals

Het slachtoffer stond op de betreffende avond met drie vrienden bij het jeugdhonk in het Nieuwlandpark tegen het stenen muurtje toen er om 22.41 uur een jongen kwam aanlopen die om een vuurtje vroeg. De jongen trok een mes en hield dit tegen de hals van het slachtoffer aan, vroeg om zijn telefoon en voelde in zijn zakken. Het slachtoffer gaf zijn telefoon af. Daarna is de dader naar zijn scooter gerend en weggereden.

Getuigen gezocht

Wie heeft rond 22.40 uur een jongen op een zwarte scooter gezien in de omgeving van het Nieuwlandpark in Barendrecht? Wie is getuige geweest van de beroving? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Dan vragen wij u contact op te nemen met basisteam Oude Maas via 0900-8844. U kunt ook anoniem contact opnemen via meldmisdaadanoniem.nl of 0800-7000.

« | »