Traumahelikopter gealarmeerd voor ongeval in woning Maaskantveld

BARENDRECHT – [Foto’s] De hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter, zijn vanochtend (Zondag 9 oktober 2016) opgeroepen voor een medische noodsituatie aan de Maaskantveld in Barendrecht. Twee ambulances en meerdere politiewagens spoedden zich naar de woning.

De traumahelikopter zette rond tien voor half elf de landing in langs de Henry Dunantlaan. Het medisch personeel is door de politie naar de woning gebracht.

Ongeval

Bij het ongeval in de woning zou een jongedame gewond zijn geraakt. Ze is ter plaatse behandeld en even voor elf uur met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Een auto van de verkeerspolitie en een motoragent stonden klaar voor een mogelijk spoedtransport (waarbij oa kruispunten worden afgesloten voor de komst vd ambulance), maar dit bleek niet nodig te zijn. De politie heeft iets later wel familie naar het ziekenhuis gebracht.

Traumaheli

In eerste instantie zou de traumahelikopter uit Amsterdam komen, de Rotterdamse heli had namelijk al een andere inzet in Brabant. Deze melding kwam echter te vervallen toen de heli nog onderweg was waardoor de Rotterdamse traumahelikopter alsnog ter plaatse kwam in Barendrecht. De helikopter trekt altijd veel bekijks van omwonenden.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »