Auto vanaf Sweelincklaan tussen bomen door slootje in

BARENDRECHT – [Foto’s] Een automobilist is gisteravond (Woensdag 27 juli 2016) lichtgewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Sweelincklaan. De man raakte rond half negen met zijn auto van de weg waarna een ambulance werd gealarmeerd. Omstanders hebben de man eerste hulp geboden. Hij liep enkele verwondingen op aan zijn arm.

De auto is vanaf de Sweelincklaan door onbekende oorzaak van de weg geraakt. Het voertuig is tussen de vele bomen door in het kleine, maar laag gelegen, slootje naast de weg terecht gekomen. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de auto uit de sloot te halen. Deze liep aanzienlijke glas en blikschade op door de klap. Het is een wonder dat de auto niet tegen één van de vele bomen langs het stuk weg is gebotst.

In afwachting van de hulpdiensten heeft een omstander op eigen initiatief het verkeer om het ongeval heen geleid. Op enig moment werd deze meneer door een zeer hard aanrijdende automobilist bijna letterlijk van zijn sokken gereden. Het bleken bekenden van het slachtoffer van het ongeval, de bestuurder van het voertuig heeft de behulpzame omstander vrijwel direct excuses aangeboden.
Fotograaf: Jordi Menheer / Saskia Visser, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »