Keukenbrand in woning aan de Harplaan, één persoon naar ziekenhuis

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De brandweer is gisteravond (Woensdag 25 mei 2016) rond kwart over tien uitgerukt voor een melding van een gebouwbrand aan de Harplaan. Twee voertuigen van brandweer Barendrecht en een ladderauto uit Rotterdam kwamen met spoed ter plaatse.

In de woning bleek brand te zijn ontstaan in de keuken. Bij aankomst van de hulpdiensten stonden de bewoners al buiten. Eén persoon is vanwege rookinhalatie met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Keukenbrand

De brandweer wist de keukenbrand, waarbij enkele kastjes vlam hebben gevat, snel te blussen. De woning is vervolgens volledig geventileerd omdat deze voor een groot deel gevuld was met rook.

Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om de bewoners te ondersteunen bij de afhandeling van het incident en de schade.
Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »