VIDEO: Kinderkledingboetiek 't Schaapje aan de Middenbaan leeggeroofd door 3 inbrekers

BARENDRECHT – [Video + Foto’s] Kinderkledingboetiek ‘t Schaapje op de Middenbaan is afgelopen zondagochtend leeg geroofd. Drie mannen wisten zondagochtend 13 maart rond 6:30 ‘s ochtends in te breken in de winkel. In enkele minuten tijd is de hele winkel doorzocht en zijn kledingstukken en cash geld gestolen.

Camerabeelden van de inbraak zijn overgedragen aan de politie, maar dezelfde beelden zijn ook gepubliceerd op de Facebookpagina van de winkel in de hoop dat iemand de mannen herkent. Op de bewakingsbeelden zijn de mannen te zien die met lampen door de donkere winkel lopen.

Inbraak

Eigenaresse Angelique van ‘t Schaapje ontdekte de inbraak afgelopen maandagmiddag: “De politie is ter plaatse geweest evenals de forensisch onderzoeker. De drie sloten van de achterdeur zijn met een zogenaamde kurkentrekker uitgeboord.

Ze zijn via de achterzijde van het pand binnengekomen en hebben de voorraad in de kelder gedeeltelijk meegenomen. Daarna zijn ze in de winkel zelf hun slag gaan slaan en op zolder is de kluis met onze cash ontvreemd.” De eigenaresse zegt dat de omvang van de diefstal enorm is, de gehele collectie zomerjassen en jeans van diverse merken zijn gestolen. Dozen vol kleding zijn meegenomen door het drietal inbrekers.

Bewakingscamera

Zondagmorgen 13-3 om 6.30 uur is onze winkel door 3 mannen gedeeltelijk leeggeroofd. Wie herkent deze mannen of heeft informatie ? Graag zoveel mogelijk delen !!! Alvast bedankt !

Geplaatst door Kinderkledingboetiek ‘t Schaapje op dinsdag 15 maart 2016

Wie herkent deze man ?? Hij is 1 van de 3 daders.

Geplaatst door Kinderkledingboetiek ‘t Schaapje op dinsdag 15 maart 2016
Fotograaf: 't Schaapje, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »