Drie aanrijdingen met meerdere voertuigen op de A29

BARENDRECHT – [Foto’s] Op de A29 bij Barendrecht hebben vanavond (Dinsdag 5 januari 2016) drie ongelukken plaatsgevonden. Rond zes uur gebeurde het eerste ongeval ter hoogte van de IKEA oprit. Rond half zeven vond het tweede ongeval plaats op dezelfde locatie als het ongeval met 5 auto’s van gisteren: op de invoegstrook waar het verkeer van de A15 op de A29 aansluit (thv de Voordijk).

Rond kwart over zeven vond er opnieuw een aanrijding plaats op de A29 waarbij meerdere auto’s waren betrokken.

Ambulance

Bij het ongeval ter hoogte van de Voordijk raakten in ieder geval weer vijf auto’s betrokken. Eén auto is door het ongeval 180 graden gedraaid en een andere kwam dwars op de rijstrook te staan. Een persoon uit één van de voertuigen is op letsel gecontroleerd in de ambulance die met spoed ter plaatse was gekomen. Een bergingsbedrijf heeft een auto vrij snel kunnen afvoeren, maar andere betrokken voertuigen moesten nog blijven staan vanwege politieonderzoek.

Rode kruizen

Alle rijstroken bij het ongeval ter hoogte van de op/afrit bij IKEA werden rond kwart voor zeven weer vrijgegeven. Voor de twee ongevallen, die gelijktijdig werden afgehandeld, werden drie rijstroken afgesloten. Net als gisteravond (Maandag 4 januari 2016) kwam het verkeer in een file terecht vanaf de A15 en vanuit Rotterdam.

Foto’s van het ongeval thv de Voordijk staan hier. Een foto van het ongeval thv IKEA hier:
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »