Aanrijding met vijf auto's op de A29

BARENDRECHT – [Foto’s] Rond half zes vanavond (Maandag 4 januari 2016) heeft er een ongeval met meerdere voertuigen plaatsgevonden op de A29 bij Barendrecht. Het ongeval vond plaats in de richting van Rotterdam naar Barendrecht. Voertuigen botsten kop-staart op elkaar.

Politie, Rijkswaterstaat een ambulance en twee bergingsvoertuigen kwamen ter plaatse voor de afhandeling van het ongeval. Twee rijstroken werden hiervoor afgesloten. Vanaf de A15 en vanuit Rotterdam ontstonden files.

Vijf auto’s

Bij het ongeluk ter hoogte van de Voordijk waren in ieder geval vijf auto’s betrokken die schade hebben opgelopen. Deze zijn alle vijf afgevoerd door de twee bergingsvoertuigen. De auto’s kwamen met elkaar in botsing op het stuk waar de rijbanen samenkomen.

Files

Om kwart over zes werden de rijstroken vrijgegeven waarna het verkeer weer op gang kwam. Verkeer op de A15, voornamelijk vanaf Ridderkerk, kwam in een file van enkele kilometers. Verkeer vanuit Rotterdam stond al vast op de Vaanweg. Even na half zeven leken de meeste opstoppingen en vertragingen te zijn opgelost.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »