Adrumaline sluit Zomerfeest af met knallend optreden

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De Barendrechtse drumgroep Adrumaline heeft gisteravond (Zaterdag 27 juni 2015) het Zomerfeest afgesloten. Om negen uur startten de heren hun optreden op het grote podium op het Doormanplein. Het publiek was zeer divers jong en oud(er) waren op het optreden afgekomen.

Zo af en toe kwamen de voetjes van de vloer, maar het kostte moeite om het publiek op gang te krijgen. Aan het enorme enthousiasme van de drummers lag het in ieder geval niet!

Zie ook: Foto’s + video’s: Zomerfeest Barendrecht: Een echt zomers feest!

Adrumaline

Adrumaline maakt als slagwerkgroep onderdeel uit van de Harmonievereniging Barendrecht. Naast een slagwerkgroep vol enthousiasme, passie en toewijding zijn de mannen ook op sociaal gebied een hechte vriendengroep.

Op 4 juni 2016 geeft Adrumaline een nieuwe show in Theater het Kruispunt. AdrumalineXL: “Een slagwerkvoorstelling die letterlijk en figuurlijk grootser wordt dan ooit.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »