FOTO'S: Happyween lichtjesoptocht door de wijk Vrijenburg

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen vrijdagavond liep de Happyween lichtjesoptocht door de wijk Vrijenburg in Barendrecht. Onder leiding van een fanfare werd er gestart vanaf het schoolplein van CBS De Vrijenburg aan de Vrijenburglaan. Rond 19:00 uur wandelde de stoet met lampionnen en andere verlichting door de wijk.

Buurtbewoners langs de route kwamen al snel naar buiten, of stonden voor het raam van de appartementencomplexen, omdat een fanfare ‘s avonds natuurlijk niet stilletjes voorbij komt. De optocht eindigde na een rondje door de wijk weer op het schoolplein van CBS De Vrijenburg, waar voor de kinderen snoepjes, warme chocolademelk en een goodiebag klaar stonden. Ook hebben de winnaars van de puzzeltocht (langs de route, tijdens de optocht), de maker van de mooiste lampion en de mooiste outfit hun prijzen ontvangen van de organisatie.

De lichtjesoptocht was onderdeel van Happyween in Barendrecht: Diverse (gratis) activiteiten voor kinderen, als tegenhanger voor Halloween. Bij Happyween staat gezelligheid centraal in plaats van de enge dingen van Halloween.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »