FOTO'S: Happyween lichtjesoptocht

BARENDRECHT – Dit jaar wordt Happyween weer gevierd in Barendrecht! Van 26 t/m 29 oktober zijn er verschillende evenementen voor kinderen van de basisschool leeftijd. Daarnaast is er op zaterdag 22 oktober een activiteit in winkelcentrum Carnisse Veste voor alle leeftijden.

Happyween is ontstaan vanuit het verlangen om een feest vol gezelligheid te organiseren als alternatief voor griezelfeesten (Halloween). Niet iedereen houdt tenslotte van griezelen en duisternis. Alle kinderen die op de basisschool zitten zijn uitgenodigd om gezellig Happyween mee te vieren. Aan alle activiteiten kan  gratis worden deelgenomen.

Programma overzicht

 • Zaterdag 22 oktober staat er een fotozuil op Carnisse Veste van 11:00 – 16:00 uur. Zoek ons op en maak een onvergetelijke herinnering.
 • Woensdag 26 oktober is er een kidsmiddag van 15:30 – 17:00 uur op 3 verschillende locaties:
  • Boerhaavelaan 11
  • Hof van Maxima
  • Vrijenburg school
 • Vrijdag 28 oktober is er een Lichtjestocht onder begeleiding van een brassband.
  • Lichtjesoptocht: Verzamelen vanaf 18:45 uur op het schoolplein van de Vrijenburg, Vrijenburglaan 61. Start optocht m 19:00 uur
 • Zaterdag 29 oktober van 19:00 – 20:30 uur is er een feestelijke slotavond in Sporthal Waterpoort, ingang Haringwater (oa puzzeltocht, stormbaan, knutselen en een zeskamp)

Belangrijk: Aanmelden voor de kidsmiddag en het slotfeest is verplicht (via happyween.nl). Ouders mogen hun kinderen bij de kidsmiddag en/of het slotfeest brengen en op de eindtijd weer ophalen. Aanmelden voor de lichtjestocht is niet verplicht, maar wel fijn voor de organisatie. Door weersomstandigheden of coronamaatregelen kunnen er wijzigingen komen in het programma.

Happyween?

Happyween organisatoren houden van het Licht en geloven in de God van de levenden: “Die God is Liefde en in Hem is geen duisternis staat er in de bijbel. Die God is trouwens ook een God van feesten. En daarom organiseren christenen uit verschillende kerken in Barendrecht het feest Happyween. En of jij gelooft of niet: iedereen is welkom.

Wil je inhoudelijk meer weten over het programma of kinderen aanmelden? Ga dan naar happyween.nl. Nog vragen? Email dan naar info [@] happyween.nl.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »