FOTO'S: Twee dagen Picknick in 't Park

BARENDRECHT – [Foto’s + Video’s] Afgelopen vrijdag en zaterdag vond het foodtruck en muziekevenement Picknick in ‘t Park plaats in Park Buitenoord. Tijdens de middaguren van het evenement lag de focus op muziek, optredens en entertainment voor families/kinderen. In de avonduren was er volop live muziek op het podium.

Er waren onder andere optredens van Django Wagner, Ruth Jacott en Belle Perez. In Park Buitenoord stonden zo’n 20 foodtrucks waar bezoekers terecht konden voor diverse soorten eten en drinken.

Hoewel er op vrijdagmiddag een uur voor de opening een regenbui over Park Buitenoord trok, is het de rest van de dag droog en warm gebleven. Anders was dat op de zaterdag: In de middag en avonduren viel er regelmatig een pittige bui. Veel bezoekers waren hierop voorbereid met zelf meegebrachte paraplu’s en poncho’s. Regen of niet, er werd volop mee gedanst en gezongen tijdens de optredens.

In onderstaand fotoalbum staan eerst de foto’s van vrijdag (52 foto’s) en daaronder de foto’s van zaterdag (55 foto’s).

Video’s

Sfeerverslagen video’s met daaronder nog een aantal korte fragmenten van diverse optredens:

Vrijdag:

Zaterdag (20:20 uur: nog niet beschikbaar in hogere kwaliteit, YouTube is de video nog aan het verwerken):

Ruth Jacott:

Belle Perez:

A*Fever (Abba Act):

De Wannebiezz:

Django Wagner:
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »