FOTO'S + VIDEO: Picknick in 't Park 2019 trekt ruim 5.000 bezoekers

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Afgelopen vrijdag en zaterdag vond foodtruck festival Picknick in ‘t Park weer plaats in Barendrecht. Duizenden bezoekers zijn langsgekomen voor de foodtrucks en het muzikale podiumprogramma.

Het absolute toppunt van het evenement vond vrijdagavond plaats met het optreden van Snollebollekes. Duizenden feestvierders gingen ‘van links naar rechts’ in Park Buitenoord (video). Het was tijdens deze avond zo druk dat de organisatie genoodzaakt was (ivm de vergunning), om de poorten (tijdelijk) gesloten te houden. Het evenemententerrein zat met zo’n 2.500 bezoekers helemaal vol.

Bekijk hier het fotoalbum met foto’s van beide dagen Picknick in ‘t Park 2019. Meer video’s van de optredens volgen z.s.m.

Picknick in ‘t Park 2019

Picknick in ‘t Park heeft van begin af aan een historie waarin het (slechte) weer een bepalende rol heeft gespeeld. Tijdens deze editie was het weer echter geen enkel probleem: beide dagen konden bezoekers grotendeels onder een stralende zon van het eten, drinken en de muziek genieten. Een afwisselend programma van (live) muziek en artiesten kwam in de twee dagen voorbij, met o.a. de Wannebiezz, Helemaal Hollands en Zanger Andy.

De organisatie: “Als organisatie kijken wij terug op een geweldig evenement voor jong en oud en wij zijn trots dat dit mogelijk is in onze gemeente Barendrecht. Vanaf vrijdagmiddag tot zaterdagavond hebben ruim 5000 bezoekers genoten van heerlijk eten en muziek. Op een picknickkleed genieten van de muziek, meedoen in de polonaise, kinderen met geschminkte gezichten op het luchtkussen, borrelen met vrienden. Voor ieder wat wils!

Afsluiting

Na twee dagen muziek, eten en gezelligheid in park Buitenoord kon het evenement helaas niet net zo feestelijk worden afgesloten. Na een vechtpartij rond 22:10 uur voor het podium, waarbij omstanders en beveiliging zo snel en goed als mogelijk ingrepen, vonden er kort daarop her en der nog wat schermutselingen plaats. Het terrein werd daarna op last van de politie leeg gemaakt.

Voor bezoekers en organisatie was dit een smet op de twee geslaagde evenement dagen. “Wij betreuren het dat op het laatste moment, net voor sluiting, een klein groepje mensen op het terrein zich niet heeft kunnen gedragen. Als organisatie doen wij er alles aan om de veiligheid van de bezoekers te garanderen en is op een adequate wijze ingegrepen“, aldus de organisatie.

Organisatie

Aan de voorkant zijn wij altijd bezig om een mooi evenement te organiseren met alles wat daarbij komt. Maar ook wij realiseren ons dat dingen altijd beter of anders kunnen. Dit zullen wij dan ook meenemen in de evaluatie en hiervan leren voor een volgende keer. Maar bovenal zijn wij trots dat we dit weer met elkaar hebben kunnen organiseren. Dank aan een ieder, foodtruck-eigenaren, horeca, de vele vrijwilligers, hulpdiensten, beveiliging, voor het mede mogelijk maken van Picknick in het Park 2019. En al die bezoekers, dank jullie wel voor jullie enthousiasme en plezier! Daar doen wij het voor!
Video: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »