Taartenbakwedstrijd in het centrum van Barendrecht met Heel Holland Bakt winnaar Rutger van den Broek

BARENDRECHT – [Foto’s] Gistermiddag (Zaterdag 12 mei 2018) vond het evenement ‘Heel Barendrecht Bakt’ plaats in het centrum van Barendrecht. De lokale bakkers hadden samen met andere winkeliers een taartenbakwedstrijd uitgeschreven. Om 12:00 uur werden de stukken taart geproefd door de jury én het winkelend publiek.

Aan de taartenbakwedstrijd hebben uiteindelijk slechts twee deelnemers meegedaan, maar er kan er uiteraard altijd maar één de winnaar zijn: Vera Kastelein won de wedstrijd met haar cupcake toren taart. De tweede prijs was voor Gabrielle van de Jagt, zij maakte een taart met kersenjamvulling.

Taarten

Het winkelend publiek werd verspreid over de dag getrakteerd op hapjes van de lokale bakkers en Heel Holland Bakt winnaar Rutger van den Broek. Toastjes, cakejes, taart en kokosmakronen werden o.a. uitgedeeld. Ook werden er op 3 momenten 10 taarten weggegeven door de lokale bakkers. Het winkelend publiek kon hiervoor gratis meedoen aan een loterij.

Zie ook: Vernieuwde gemeentehuisplein met een druk op de knop officieel geopend
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »