Koningsdag 2017 van start in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Koningsdag 2017 is vanochtend (Donderdag 27 april 2017) officieel van start gegaan in Barendrecht met de Aubade in de Dorpskerk. Het Jeugdorkest van de Harmonievereniging en leden van de scouting hebben samen gezorgd voor een muzikale start van de dag.

Na afloop van de opening in de Dorpskerk is de kindervrijmarkt in de Oude Dorpskern van start gegaan. Deze werd direct drukbezocht. Gedurende de dag zijn er nog vele activiteiten en muzikale optredens te bezoeken in Barendrecht.

Update, zie ook: Foto’s: Koningsdag 2017 in het centrum van Barendrecht

Koningsdag

De dag begon met het zingen van het Wilhelmus en het hijsen van de Nederlandse vlag. Vervolgens gaf Burgemeester van Belzen een speech voor alle aanwezigen: “Een feestelijke start, voor een feestelijke dag. (…) Een dag van verbinding, een dag van vrijheid, een dag van veelkleurigheid. Een dag vooral om prachtige herinneringen met elkaar te maken. (…) Dames en heren, jongens en meisjes, ik wens u vandaag (Donderdag 27 april 2017) heel veel plezier in Barendrecht.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »