Sinterklaas te paard met muziekpieten door Carnisselande

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Voordat er vanmiddag (Zaterdag 19 november 2016) op het Havenhoofd een Sinterklaasfeest werd gevierd, reed hij eerst op zijn paard door de straten van Carnisselande. Bij sporthal de Waterpoort stapte de Sint op zijn paard om vervolgens in optocht door de buurt te rijden. Enkele tientallen kinderen liepen mee in de vrolijke optocht die muzikaal werd aangevuld door de muziekpieten.

Vanaf de Kabbelkant werden de straten rond het Middeldijkerplein bezocht: na een stukje Waterkant werd de Middeldijk overgestoken richting de Zuidersingel in de wijk Meerwede. Over de Zuidersingel werd doorgelopen in de richting van de Avenue Carnisse. Via het Zoommeer stak de stoet de Middeldijk weer over richting het Havenhoofd. Hier stonden nog veel meer kinderen bij het grote podium te wachten op de Sint. De foto’s en video’s van dit Sinterklaasfeest op het Havenhoofd zijn hier te bekijken.

Zie ook: Feestelijke Sinterklaasintocht bij Carnisse Veste op het Havenhoofd
Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »