Sinterklaas en Zwarte Piet met loeiende sirenes aangekomen in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Rechtstreeks vanuit Maassluis is Sinterklaas vanmiddag (Zaterdag 12 november 2016) naar Barendrecht gekomen. Na de landelijke intocht is hij dankzij de brandweer razendsnel naar Barendrecht gebracht om alle kinderen hier te bezoeken.

Al voor de komst van de Sint was het een gezellig feest op het gemeentehuisplein. De muziekpieten waren alvast vooruit gereisd naar Barendrecht en zorgden hier voor vrolijke Sinterklaasmuziek. Het wachten op de Sint was ook geen probleem dankzij de clownsshow voor de honderden aanwezige kinderen.

Foto’s en handjes schudden

Sinterklaas en de Pieten kwamen even na twee uur vanmiddag (Zaterdag 12 november 2016) aan in Barendrecht: Sinterklaas in de brandweerauto en de pieten op het dak. Ze kwamen onder begeleiding van een politieauto, met uiteraard ook hierin Zwarte Pieten.

Na de ontvangst op het gemeentehuisplein door burgemeester van Belzen zijn Sinterklaas en de Zwarte Pieten richting de Middenbaan gegaan. Hier konden alle kinderen met de Sint op de foto en schudde hij vele handjes.
Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »