Muzikale knaller door Guus Bok als afsluiting van ZomerFeest 2016

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Het ZomerFeest is gisteravond (Zaterdag 25 juni 2016) afgesloten met een optreden van Guus Bok. De zanger trad tussen negen en tien uur ‘s avonds op met liveband op het grote podium van het Doormanplein. Behalve Barendrechters waren er ook uit Ridderkerk, Rotterdam en België mensen gekomen voor het optreden van Guus Bok. Terwijl de laatste zonnestralen van de dag over het Doormanplein schenen ging de show van start

Zie ook (foto’s/video’s): ZomerFeest gestart met optreden van FunkyFeet, roofvogelshow populair

Show

Terwijl verschillende soorten muziek elkaar tijdens de avond afwisselden, was er ook een heuse luchtgitaar wedstrijd. Twee deelnemers uit het publiek namen het tegen elkaar op en wonnen hiermee een passende prijs (video). Naarmate de avond vorderde gingen er ook steeds meer voetjes van de vloer. Behalve voor de kinderen ook erg leuk voor de volwassenen: een enorme opblaas bal die als een stuiterbal over de hoofden op het plein rond ging (foto’s). Na afloop van de show stonden de fans al klaar om een handtekening te krijgen en met Guus Bok op de foto te gaan.
Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »