Foto's + video: Roparun doorkomst Barendrecht 2016

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Vandaag (Maandag 16 mei 2016) zijn alle 333 deelnemende teams van de Roparun door Barendrecht gefietst en gerend. Van begin tot eind werden de deelnemers in Barendrecht getrakteerd op enthousiast publiek langs de route. Op meerdere locaties werd er ook live muziek verzorgd.

Zie ook: Eerste Roparun teams door Barendrecht: 300+ teams onderweg

Roparun doorkomst Barendrecht

Zo hadden bewoners aan de 2e Barendrechtseweg een gezellig feest met de buurt georganiseerd, stonden muzikanten van CultuurLocaal met een muziek kar bij de brandweerkazerne en was er live muziek op het podium van het gemeentehuisplein. Hier stonden burgemeester Jan van Belzen en wethouder Lennart van der Linden de deelnemers ook aan te moedigen. Aan de Voordijk werd er bij Hospice de Reiziger drinken en snoep uitgedeeld aan de deelnemers.

In de Oude Dorpskern werden de deelnemers op het Doormanplein met een muzikale boost van de DJ richting de Coolsingel gestuurd.

Bekijk hier het volledige fotoverslag met 280+ foto’s.
Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »