Eerste Roparunteams door Barendrecht: 300+ teams onderweg

BARENDRECHT – [Foto’s] Het eerste Roparun team is vanochtend (Maandag 16 mei 2016) om 9:30 in Barendrecht aangekomen (Kilweg). Vanuit Parijs zijn Team 23: Running Rotterdam Pilots en Team 309: NNN daarmee de eerste teams die richting de eindstreep op de Coolsingel in Rotterdam gaan. De teams waren om 9:45 op het gemeentehuisplein van Barendrecht.

Vandaag komen nog tot het eind van de middag tientallen teams door Barendrecht (333 in totaal). De routes vanuit Hamburg en Parijs komen samen op het kruispunt van de Kilweg/Leedeweg met de 3e Barendrechtseweg. De locatie van alle teams is live te volgen via de Roparun website.

Bekijk hier alle festiviteiten die vandaag (Maandag 16 mei 2016) langs de route in Barendrecht worden georganiseerd.

Live foto’s

Volg vandaag (Maandag 16 mei 2016) via BarendrechtNU Live de doorkomst met Twitter foto’s van supporters langs de route. Gebruik de hashtags #Roparun en #Barendrecht om je foto toe te voegen aan de live foto’s op BarendrechtNU.

Samenkomst routes Parijs en Hamburg

De teams uit Parijs komen via de Heinenoordtunnel en het Kilpad naar de 3e Barendrechtseweg. Op de kruising van de Kilweg/3e Barendrechtseweg/Leedeweg sluiten de teams uit Hamburg (vanaf de Leewedeg) zich hierbij aan.

De Roparunners gaan vervolgens via de Barendrechtseweg, het gemeentehuisplein, de Dorpsstraat (langs het Doormanplein), over de Voordijk door de wijk Vrijenburg richting de finish in Rotterdam.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »