Topdrukte op vrijmarkt Oude Dorpskern Barendrecht

Om half 10 vanochtend (Dinsdag 30 april 2013) is de vrijmarkt en kindervrijmarkt van start gegaan in en rond de Dorpsstraat. Ondanks de troonswisseling die live werd uitgezonden op TV was het ontzettend druk. De Dorpsstraat was gevuld met voornamelijk kraampjes, op de velden rond de Dorpskerk hadden veel kinderen hun spulletjes te koop aangeboden op een kleedje. De vrijmarkt liep vanwege het grote aantal verkopers een stuk door over de Singel.

Even verderop was de kermis geopend, veel ouders met kinderen kwamen hier nog even langs voor een ritje in een attractie. Om 1 uur ‘s middags waren ook de oude legerauto’s van ‘Keep Them Rolling’ weer aanwezig. Bezoekers konden hiermee een ritje maken door Barendrecht. Kinderen konden ook de hele dag terecht in de Dorpsstraat op het springkussen en bij de Kop van Jut. Voor zowel jong als oud was er voldoende te eten en drinken op het Doormanplein.

Fotoalbums
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »