Oprit vanaf Kilweg naar A29 Rotterdam vanavond dicht voor werkzaamheden aan asfalt

BARENDRECHT – De oprit van de A29 vanaf de Kilweg in Barendrecht is vanavond (Vrijdag 5 maart 2021) afgesloten voor verkeer richting Rotterdam. Rijkswaterstaat heeft vanmiddag (Vrijdag 5 maart 2021) aangekondigd een deel van het asfalt op de toerit te gaan vervangen.

De weg is vanaf 21:00 uur afgesloten tot 02:00 uur vannacht. Verkeer richting Rotterdam wordt door Rijkswaterstaat omgeleid via Oud-Beijerland, hierdoor zullen automobilisten éérst richting het zuiden moeten rijden, door de Heinenoordtunnel, keren bij de afrit en terug door de tunnel richting Barendrecht (+10-20 minuten).

Het is voor automobilisten zeer waarschijnlijk sneller om, afhankelijk van de bestemming, vanaf de Kilweg over de rondweg van Barendrecht te rijden. Verkeer kan o.a. op de snelweg komen door via de Leedeweg/Boezemweg naar de oprit A15 (Dierensteinweg) te rijden of over de Carnisser Baan richting Rhoon te rijden en daar de A15 op te rijden. Verkeer richting Rotterdam/de Vaanweg kan eventueel via de Carnisser Baan en het Vrijenburgviaduct in Rotterdam uitkomen.

« | »