Ziedewijdsebaan, Barendrecht

BARENDRECHT – Van maandag 30 november tot en met zaterdag 12 december wordt in de nachtelijke uren de Boezemweg en de Ziedewijdsebaan afgesloten in verband met onderhoud aan het asfalt.

Werkzaamheden

Op de Boezemweg wordt de rotonde bij de Stationsweg geheel opnieuw geasfalteerd en vanaf de rotonde worden een aantal onvlakheden uit de Boezemweg in de richting van de Ziedewijdsebaan gehaald. Aansluitend wordt een nieuwe deklaag aangebracht.

Op de Ziedewijdsebaan worden de voegovergangen bij het fietstunneltje vervangen en ter hoogte van het tunneltje wordt een nieuwe deklaag aangebracht.

Om de hinder voor verkeer enz. zoveel mogelijk te beperken worden deze werkzaamheden in de nachtelijke uren uitgevoerd. De Boezemweg en de Ziedewijdsebaan zijn nooit gelijktijdig afgesloten.

Planning

Hieronder ziet u de planning voor de afsluiting van de Boezemweg en de Ziedewijdsebaan tussen 30 november en 12 december:

  • Maandagnacht 30 november vanaf 20.00 uur – 5.00 uur Ziedewijdsebaan afgesloten
  • Dinsdagnacht 1 december vanaf 20.00 uur – 5.00 uur Boezemweg afgesloten
  • Woensdagnacht 2 december vanaf 20.00 uur – 5.00 uur Boezemweg afgesloten
  • Donderdagnacht 3 december vanaf 20.00 uur – 5.00 uur Ziedewijdsebaan afgesloten
  • Maandagnacht 7 december vanaf 20.00 uur – 5.00 uur Ziedewijdsebaan afgesloten

Het gehele wegvak is afgesloten. Het verkeer wordt met borden omgeleid: “Overlast proberen we zodoende zoveel mogelijk te beperken.” Voor vragen voor de gemeente kunt u contact opnemen met de heer A. de Vlaam, civiel toezichthouder, via telefoonnummer 14 0180. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de firma Heijmans.

Artikelfoto: De Ziedewijdsebaan in Barendrecht, via: Google Streetview

« | »