Viaduct Vrijenburgweg in Barendrecht (Carnisselande)

BARENDRECHT – Vanaf 16 november 2013 starten de werkzaamheden voor de aanpassing van het viaduct Vrijenburgweg. Het viaduct Vrijenburgweg is een bestaand viaduct over de A15 en de Betuwespoorlijn. De twee landhoofden worden aangepast, zodat het verbreden van de A15 mogelijk is. Om de werkzaamheden uit te voeren is het viaduct vanaf 16 november voor een periode van zes maanden afgesloten voor al het verkeer. Voor de bussen van de RET vervallen er een aantal haltes en is er een vervangende halte ingericht bij metrostation Slinge.

Het autoverkeer kan vanaf 16 november gebruik maken van de nieuwe onderdoorgang van de Verlengde Zuiderparkweg. De Heulweg verbinding blijft voor fietsverkeer toegankelijk. Fietsers kunnen omfietsen via de Heulweg verbinding of via het tramviaduct over de A15.

Verbreding A15

De werkzaamheden worden in opdracht van Rijkswaterstaat uitgevoerd in het kader van het A15 MaVa-project: de verbreding van rijksweg A15 tussen de Maasvlakte en het Vaanplein. Projectuitvoerder is A-Lanes A15 (Ballast Nedam, John Laing, Strabag, Strukton). Meer informatie Voor algemene vragen over de werkzaamheden of de verbreding van de A15 kunt u contact opnemen met het gratis telefoonnummer van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (bereikbaar van 6.00 tot 22.30 uur). Ook is meer informatie te vinden op de websites www.rijkswaterstaat.nl/a15mava en www.vanAnaarBeter.nl.

Busomleiding

Door de werkzaamheden is er op buslijn 182 van 18 november 5:00 uur tot 15 december 17:00 uur een omleiding ingesteld via o.a. de Carnisserbaan, Rhoonsebaan en Zuiderparkweg.

Vervallen haltes bus 182: Vrijenburgweg, Langenhorst

Vervangende halte 182: Slinge metrostationBekijk hier meer artikels uit de categorie Wegwerkzaamheden« | »