2e Barendrechtseweg, Barendrecht

BARENDRECHT – Aanstaande dinsdag (11 oktober) wordt een deel van de 2e Barendrechtseweg van 9:00 uur ‘s ochtends tot 15:00 uur ‘s middags afgesloten voor autoverkeer. Tussen de rotonde 2e Barendrechtseweg/Jaagpad/Buitenlandse Baan en de rotonde bij de Jan Gillis Oemvliet zal de weg worden afgesloten. Het stuk Middeldijk – Jan Gillis Oemvliet is wel bereikbaar.

Er staan op het stuk weg werkzaamheden gepland voor een “behandeling aan het asfalt”. Bij slechte weersomstandigheden worden de werkzaamheden uitgesteld. Voor fietser en bromfietsers blijft de route toegankelijk. Overig verkeer wordt door middel van omleidingsborden omgeleid.

Omleiding

Autoverkeer wordt met borden omgeleid, de omleiding loopt vanuit het centrum als volgt: 2e Barendrechtseweg (thv de Baerne), Buitenlandse Baan (tot ongeveer de Driesprong), Ziedewijdsebaan, Leedeweg en indien nodig de Middeldijk. De omleidingsroute vanaf de Kilweg richting het centrum loopt via dezelfde route.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Wegwerkzaamheden« | »