Blokfluit leerlingen geslaagd bij Harmonie Barendrecht

BARENDRECHT – Vorige week vrijdag (26 juni) ontvingen een aantal blokfluitleerlingen hun certificaat voor Blokfluit.

Emma Kooy, Lotte Kleinjan, Nina Penninkhof, Sanne Roderkerk en Salomé Buikema slaagden allen voor niveau 1. Tevens zijn er een aantal gevorderde blokfluitleerlingen doorgestroomd naar een ander instrument zodat er weer ruimte is gekomen bij de blokfluitopleiding voor kinderen vanaf 7 jaar.

Harmonie

Naast blokfluitles is er vanaf 8 jaar ook ruimte voor trompet-, trombone-, hoorn, hobo-, dwarsfluit-, saxofoon- en klarinetles. Een instrument krijgen leden gratis in bruikleen. Uiteraard zijn ook bij alle orkesten en groepen leden welkom (volwassenen en jeugd) die al een instrument uit de harmoniebezetting bespelen.

Heeft u belangstelling voor de vereniging en/of wilt u een instrument leren bespelen, neem dan contact op door het sturen van een mail naar: secretaris [@] harmoniebarendrecht.nl. Vermeld naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer. Kijk voor foto’s en informatie over de vereniging op website: harmoniebarendrecht.nl of met Maria Prooi 06 42412638.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »