18 diploma's uitgereikt bij Harmonievereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Vorige week vrijdag (26 juni) heeft Maria Prooi, leerlingencoach van Harmonie Barendrecht, de leden die op 20 juni examen hebben gedaan gehuldigd. Dit vond plaats in gebouw het Trefpunt tijdens de repetitie van het Jeugdorkest.

Geslaagden voor het HAFA A examen zijn: Pim Bos, Anouk Bremmer hoorn; Ilvia Hederik, Boukje Makkus, Harijati Ockeloen en Lotte Visser klarinet; Jeske Bosker en Noortje de Keizer altsaxofoon; Ilse Bal, Rose Karels en Simone van Mill (met lof) dwarsfluit; Stijn Kasius en Jurian Korff, tenorsaxofoon.

Geslaagde voor het HAFA B examen is: Lennart Nijsse trombone. En voor HAFA C: Wilco Oosterom hobo, Marianne van Wilgenburg klarinet en Damyan Vermaas (deelexamen) trombone. Voor de stage opleiding bij Codarts heeft Ann van Rossum een stage examen gehaald.

Damyan zal op 8 juli in de Baerne het speelgedeelte 2e deel afleggen in de vorm van een concert met enkele bevriende muzikanten.

Harmonievereniging

Na de zomervakantie beginnen weer lessen op alle instrumenten uit de harmoniebezetting voor beginners met zo snel mogelijk daaraan gekoppeld samenspelen in het Leerlingenorkest op vrijdagmiddag ( volwassenen en jeugd). Natuurlijk zijn ook bij alle andere orkesten leden welkom (volwassenen en jeugd) die al een instrument uit de harmoniebezetting bespelen.

Jongeren tussen 13 en 20 Jaar met minimaal Hafa B niveau zijn op alle instrumenten van harte welkom bij het Jongerenorkest B’tween. Dit orkest staat o.l.v. Michiel de Boer en repeteert op dinsdag van 17.50 tot 18.50 uur in het Trefpunt, Dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht. Volwassenen die nog niet het niveau hebben om in het Harmonieorkest te spelen kunnen op vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 uur terecht bij het Aspirantenorkest eveneens in het Trefpunt.

Op de foto ontbreken: Lotte Visser, Wilco van Oosterom, Damyan Vermaas, Marianne van Wilgenburg, Ilse Bal, Jeske Bosman, Noortje de Keizer en Ann van Rossum .Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »