Muzikaal sprookjesfeest bij Bijzonder Slagwerk (Harmonievereniging Barendrecht)

BARENDRECHT – Afgelopen vrijdag (10 april) vierden de mensen van Bijzonder Slagwerk een muzikaal feestje. Heel het seizoen hebben ze geoefend op het sprookje Peter en de Wolf. Dit is een muzikaal sprookje en dat betekent dus dat iedereen die in het verhaal voorkomt wordt gespeeld door een instrument.

Er waren vogeltjes, die je kon horen door de belletjes, een wolf met “enge instrumenten” en natuurlijk de personen op de trommels. Iedere deelnemer had twee instrumenten die hij op het juiste moment moest laten horen. U snapt wel dat dit even geoefend moest worden. Maar na acht keer oefenen waren ze er klaar voor. Op de avond van het concert kregen ze hoog bezoek van de burgemeester en zijn vrouw.

Applaus

Geconcentreerd en met een speciaal t-shirt zijn ze die avond gestart. Het werd een heel speciaal en geslaagde uitvoering. Na afloop kregen de deelnemers een groot applaus, bloemen en een bedankwoordje van de burgemeester.

Bijzonder Slagwerk

Dit was tevens de laatste keer van dit seizoen van Bijzonder Slagwerk, in september gaan ze weer opnieuw beginnen en ook u/jij mag daar bij zijn. Kijk op harmoniebarendrecht voor foto’s en informatieBekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »