Blokfluit leerlingen geslaagd bij Harmonievereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Afgelopen vrijdag (27 maart) ontvingen een aantal blokfluitleerlingen hun certificaat voor Blokfluit.

Febe Karels, Finn Steijn, Renske Husken, Mirthe Visser, Floor Hordijk, Eline Meima, Marieke Schouten, Maud Stam niveau 1, Natalie Leeftink niveau 1 en 2 en Thirza van Heteren zelfs niveau 1, 2 en 3. Een aantal blokfluitleerlingen is doorgestroomd naar een andere instrument zodat er weer ruimte is gekomen bij de blokfluitopleiding voor kinderen vanaf 7 jaar.

Dwarsfluit- en klarinetles

Een instrument krijgen leden gratis in bruikleen. Met eigen instrument is er ook de mogelijkheid voor saxofoonles. Uiteraard zijn ook bij alle orkesten en groepen leden welkom (volwassenen en jeugd) die al een instrument uit de harmoniebezetting bespelen of willen komen zingen .

Heeft u belangstelling voor de vereniging en/of wilt u zingen of een instrument leren bespelen, neem dan contact op door het sturen van een mail naar: secretaris@harmoniebarendrecht.nl. Vermeld naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer. Kijk voor foto’s en informatie over de vereniging op website: www.harmoniebarendrecht.nl. of met Maria Prooi 06 42412638 .Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »