Tropische klanken bij tuinstoelenconcert Harmonie Barendrecht

BARENDRECHT – Dinsdagavond (15 juli) gaf het Harmonieorkest van Harmonie Barendrecht, onder een heerlijk zomerzonnetje, een tuinstoelenconcert bij de repetitieruimte het Trefpunt voor bewoners van de staatsliedenbuurt (de Driehoek) en andere belangstellenden. In een zeer gezellige tropische sfeer speelde het orkest een luchtig programma.

Het toegestroomde publiek werd geheel in stijl verrast met een tropisch drankje. Na afloop werd er onder het genot van een hapje en een drankje nog lang nagepraat. We hopen dat de omgeving het concert gewaardeerd heeft. Mocht u het hebben gemist: Volgend jaar in juli heeft u een nieuwe kans. Maar om het Harmonieorkest te beluisteren kunt u ook op 29 november naar de Dorpskerk komen, daar spelen ze een concert met solisten.

Harmonie Barendrecht

Het Harmonieorkest sloot met dit concert het muzikale seizoen voor alle orkesten van de vereniging af. In de eerste week van september starten weer alle activiteiten. Mocht u in het nieuwe seizoen ook eens willen proberen of een blaasinstrument iets voor u is, of wilt u uw muzikale aspiraties in een orkest komen uitleven, of wilt u liever zingen dan zijn er bij Harmonie Barendrecht volop mogelijkheden voor beginners en gevorderden. Er zijn groepen met kleuters vanaf 4 jaar en daarna voor elk wat wils op ieder niveau en leeftijd. Kijk op de website harmoniebarendrecht.nl voor de mogelijkheden.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »