Zaterdag 28 juni: Zomerdansshow door Jazzdans GV Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Als afsluiting van een geweldig dansseizoen organiseert de discipline Jazzdans van Gymnastiek Vereniging Barendrecht op zaterdag 28 juni 2014 een dansshow. Alle leeftijdsgroepen van verschillende niveau’s laten tijdens deze Zomerdansshow zien waar zij het afgelopen seizoen aan hebben gewerkt.

Het is niet zomaar show; het is echt een beetje GVB’s trots. De optredens vinden namelijk plaats op het podium van het Theater Zuidplein in Rotterdam. Er is dan ook veel aandacht besteed aan de aankleding, het licht & geluid, de choreografieen en de kostuums. De organisatie gaat uit van een groot succes, net zoals twee jaar geleden. Dit jaar is het concept Zomerdansshow uitgebreid naar een middag- én avondprogramma.

Er zit van alles tussen; modern jazz, peuterdans, streetdance, funk en showjazz. En dan te bedenken dat de jazzdans ruim 200 danseressen én dansers heeft. Een vol en afwisselend programma voor elke liefhebber van dans.

Kaarten zijn te koop bij de vereniging zelf of aan de kassa van het Theater Zuidplein. Prijs per kaart: €7,50. Meer informatie is te vinden op jazzdancing.gvbarendrecht.nl.

Foto’s en video: Zomerdansshow 2013Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen


Video: www.jazzdancing.nl, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Gymnastiekvereniging Barendrecht, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »