Opening door Gymnastiekvereniging Barendrecht van het GreensParade Festival 2014 in Barendrecht

BARENDRECHT – De noodoproep van Gymnastiekvereniging Barendrecht heeft gewerkt. De vereniging liet vorige maand weten dat de toekomst van de vereniging in gevaar kwam voor een gebrek aan bestuursleden. In het ergste geval zou de vereniging worden opgeheven.

Dit gevaar is inmiddels van de baan. Op de oproep zijn genoeg reacties gekomen waardoor een bestuur is ontstaan. GVB Voorzitter Rowan Huijgen: “GVB ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Bestuur

Tientallen mensen hadden zich gemeld naar aanleiding van de noodoproep. Voor het eerst in lange tijd is GVB erin geslaagd vrijwel alle vrijwilligersfuncties te vervullen. “Met een enthousiaste club nieuwe mensen, en voldoende mankracht kan GVB de toekomst positief tegemoet zien“, aldus de voorzitster.

Het nieuwe bestuur ziet er als volgt uit:

  • Secretaris: Petra de Kat en Aimee de Wit
  • Algemene zaken: Jacco Gielen
  • Algemene Zaken: Joop Stobbe
  • Algemene Zaken: Yvonne Lodder
  • Vicevoorzitter Gym: Andre van de Pol

Rowan: “Daarnaast zijn wij blij me alle overige vrijwilligers die taken binnen de diverse commissies willen vervullen. Ook zij zijn onmisbaar.

Contributie

De kwartaalcontributie die normaal gesproken in april geïncasseerd wordt, is uitgesteld tot mei. Het bestuur wilde er zeker van zijn dat de vereniging voldoende mensen zou hebben om voort te kunnen bestaan, alvorens de contributie te innen.

Foto: Archieffoto van de GVB (2014)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »