Extra grote Grote Gymshow door Gymnastiekvereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Gymnastiekvereniging Barendrecht (GVB) doet een dringende oproep om nieuwe bestuursleden aan te trekken. De vereniging heeft momenteel te weinig bestuursleden om te kunnen blijven bestaan. Dit zou ertoe kunnen leiden dat de vereniging begin mei wordt opgeheven.

Als er vóór 8 mei 2017 geen nieuwe secretaris, twee bestuursleden Algemene Zaken en Vicevoorzitter gym wordt aangesteld, heeft GVB geen bestaansrecht meer, zo stelt de vereniging zelf.

Voortbestaan

In verband met het recente aftreden van twee bestuursleden bestaat het bestuur momenteel alleen nog uit de penningmeester. Het incasseren van de kwartaalcontributie is uitgesteld tot mei. “Pas als we er zeker van zijn dat de vereniging doorgaat zullen wij de contributie incasseren“, aldus GVB voorzitter Rowan Huijgen.

Vacatures

Ondanks vele inspanningen is het niet gelukt om opvolgers te vinden voor de functies van Voorzitter, Secretaris en Kader. Deze functies zijn vacant sinds de vorige algemene ledenvergadering. Het is tevens tot op heden niet gelukt een Vicevoorzitter gym en twee bestuursleden Algemene Zaken te werven“, zo schrijft de vereniging in een brief aan al haar leden.

De vereniging verzoekt leden dringend om zich aan te melden als bestuurder. Indien op 8 mei niet alle bovengenoemde functies zijn ingevuld zal de vereniging worden opgeheven: “Als er geen voltallig bestuur kan worden gevormd, zal de vereniging worden opgeheven. Er zullen dan na april 2017 geen lessen meer worden gegeven.

Geïnteresseerden voor de bestuursfunctie (bij voorkeur solo of in een duo) kunnen contact opnemen met Rowan Huijgen via voorzitter.gvb [@] gmail.comBekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »