Vanaf 31 jan: Muzikale PeuterPret bij de Harmonievereniging

BARENDRECHT – Jonge kinderen willen bewegen, zingen, dansen en zo de wereld ontdekken. Met muziek en liedjes gaat dat nog beter en daarom willen Winia van de Verhalenmand en Harmonievereniging Barendrecht een serie play-shops verzorgen voor kinderen van 2 tot 4 jaar met hun (groot)ouder.

Er word lekker bewogen op eenvoudige liedjes die bij de alledaagse activiteiten van de kinderen horen. U weet wel, die liedjes die opa en oma vaak nog zingen, maar waarvan u de woorden niet meer kent. Veel herhaling, zodat u na afloop “zingend” door het leven gaat.

Muziek

Ook worden spelletjes gedaan die hier mee te maken hebben en worden eenvoudige muziekinstrumentjes gebruikt. Lijkt het u wat, kom dan een keer kijken en meedoen. De serie van vier play-shops start op dinsdag 31 januari van 9.30 tot 10.15 uur In het Trefpunt aan de dr Kuyperstraat 4.

Ook bij de kleutergroep (4 en 5 jaar) op woensdagmiddag 13.30 uur en de MuziekMaatjes ( 6 en 7 jaar) vrijdagmiddag 15.45 uur zijn nog enkele plaatsen vrij  Meer informatie en opgave bij secretaris Maria Prooi 06 42412638 of mail naar secretaris [@] harmoniebarendrecht.nl. Kijk voor informatie over de vereniging op: harmoniebarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »