Meezingkoor op bezoek bij bewoners van Borgstede

BARENDRECHT – Op vrijdagavond 8 juli jl. zong het MeezingKoor van Harmonievereniging Barendrecht voor de bewoners van Borgstede. Geen onbekende omgeving voor het koor dat daar al meerdere optredens verzorgde. De bewoners genoten weer van de voor hen bekende liedjes en sommigen zongen uit volle borst mee.

Het MeezingKoor heeft een druk seizoen achter de rug met diverse optredens waaronder bij het ZomerFeest op 25 juni in de Oude Dorpskern. Nieuw was het optreden op zaterdag 21 mei in het winkelcentrum van Ridderkerk op uitnodiging van SER Ridderkerk . Ook was het MeezingKoor weer present bij de Doorkomst van de Roparun op 2e pinksterdag 16 mei en bij Muziek Centraal in het Kruispunt tijdens de verenigingsdag op 19 maart.

Meezingkoor

Daarnaast is iedere donderdagavond een hoogtepunt voor het MeezingKoor want dan repeteren zij onder leiding van dirigente Laura van der Voort van 20.00 tot 22.00 uur in het Trefpunt dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht. Zij worden begeleid door een combo van piano, gitaar, accordeon en drums.

Op de laatste repetitie voor de vakantie nam het koor afscheid van hun trouwe drummer Piet Nouwen, die het wat rustiger aan gaat doen. Gelukkig voor het koor staat er eind augustus als de repetitie weer begint een nieuwe drummer klaar om het stokje van Piet over te nemen.

Meezingen

Heb je zin om te zingen? Kom dan vrijblijvend een keertje op donderdagavond naar het Trefpunt en zing gezellig mee. Je wordt hartelijk welkom geheten door een actieve commissie. Zangervaring is niet nodig dat leer je al doende. Kijk voor informatie en foto’s op de website harmoniebarendrecht.nl. Voor inlichtingen en ook voor aanmelden kan je terecht bij secretaris [@] harmoniebarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »