Jubilarissen Harmonievereniging Barendrecht gehuldigd

BARENDRECHT – Afgelopen zaterdagavond (16 januari) heeft Harmonievereniging Barendrecht in een goed gevuld Trefpunt haar jaarlijkse nieuwjaarsconcert gegeven met het HarmonieOrkest o.l.v. de nieuwe dirigent Frank Hendriks uit Naaldwijk. Het orkest bracht een leuk en gevarieerd Nieuwjaars programma waarbij bruisende en verrassende elementen niet ontbraken .

Voorzitter Frank Verhulst hield zijn nieuwjaarstoespraak waarin hij terugblikte op 2015 maar vooral vooruit zag op het komende jubileum jaar. De vereniging bestaat nl. in 2016, 95 jaar dat als thema meekrijgt “op naar de 100”.

Jubilarissen

Traditiegetrouw werden jubilarissen van het afgelopen jaar gehuldigd.

  • Voor 70 jaar lid: Erevoorzitter Cees Blinde.
  • 60 jaar lid: slagwerker en oud tambour-maître van de drumband Piet Nouwen.
  • 25 jaar lid: Rianne Beckschebe – van der Linden dwarsfluit, Truus van den Berge-Heykoop klarinet, Maries van den Berge tenorsaxofoon en Ina Tol klarinet
  • 12,5 jaar lid: Thomas van Hengel bes-bas, Miranda Lankhaar slagwerk, Henny Pons klarinet, Willem Poldervaart trompet, Marianne van Wilgenburg-Beernink klarinet, Annemieke Wolters klarinet en Rutger van Zevenhuijzen slagwerk.

Cees Blinde en Piet Nouwen kregen een jeugdfoto en een serenade van resp. de hoornisten en slagwerkers uit het orkest. De jubilarissen ontvingen een oorkonde en een bondspeldje.

Ontmoeten

Na het officiële gedeelte was er een gezellige receptie waar leden en oud-leden elkaar konden ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Harmonievereniging Barendrecht kan weer terug zien op een geslaagde avond en heeft ook weer volop plannen voor de toekomst. Nieuwe ervaren- maar ook aankomende- en beginnende muzikanten en zangers vanaf 4 jaar zijn van harte welkom bij één van de 19 orkesten of groepen die de vereniging rijk is.

Zie ook: Kennismakingslessen blaas- en slagwerk bij Harmonievereniging BarendrechtBekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »