20 februari: Vriendjesmiddag bij Harmonievereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Wil je blokfluit, klarinet, trompet, trombone, hoorn of slagwerk leren spelen? Harmonieverenging Barendrecht start in januari met groepslessen voor meisjes en jongens vanaf 6 jaar voor blokfluit en vanaf 8 jaar voor klarinet, trompet, trombone, hoorn of slagwerk. Je kan ook verschillende instrument uitproberen. De harmonievereniging biedt 4 groepslessen aan voor €20,00.

Heb je een blokfluit breng die dan mee, of je kan die voorlopig in bruikleen krijgen. De andere instrumenten krijg je van de vereniging gratis in bruikleen. Je neemt het instrument gelijk mee naar huis om daar te oefenen wat je op les geleerd hebt. De lessen zijn in het Trefpunt dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht op verschillende dagen van de week. Wil je na die 4 lessen doorgaan met spelen dan wordt je lid van Harmonievereniging Barendrecht.

Slagwerk voor Volwassenen

Op dinsdagmiddag 26 januari start de Harmonievereniging Barendrecht tevens met een workshop slagwerk voor volwassenen. De workshop beslaat 3 wekelijkse lessen. Wil je na die 3 lessen verder gaan met drummen dan wordt je lid van de vereniging en kan je verder wekelijks lessen volgen.

De kosten voor de 3 kennismakingslessen zijn €22,50. Als je ooit al eens wilde leren drummen is dit je kans. Verschillende stijlen worden je op speelse wijze aangeleerd samen met andere volwassen leerlingen. De lessen worden gegeven in het Trefpunt op de dinsdagmiddag.

Opgeven

Opgeven kan door te mailen naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl. Geef hierbij je naam, tel. nummer en geboortedatum door. Bellen over de lesdagen kan ook met Maria Prooi (Leerlingencoach) via 06-42412638 of kijk voor informatie over de vereniging op Harmoniebarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »